nederlands deutch

Bezoeker: 163586

Deze plaswekker wordt op zo'n 5 meter van het bed worden neergezet. Aan het Urifoon broekje wordt op de 2 drukknoopjes aan de bovenrand een zeer klein zendertje geklikt dat het alarm van de Urifoon plaswekker activeert wanneer de eerste druppels urine in het broekje komen.

De draadloze plaswekker biedt de gebruiker optimale bewegingsvrijheid in bed. En omdat de plaswekker op ruime afstand van het bed geplaatst wordt zal de gebruiker zijn of haar bed uit moeten om - op het moment dat het alarm afgaat - het geluid van de plaswekker uit te zetten.

voorbeeldgeluid alarm

De Contessa is een luxe plaswekker. Het heeft 2 tonen: een altenerend alarm is te horen zolang het zendertje nog op de broek zit (dit betekent dat uw kind niet op het alarm reageert ) Een eentonig alarm betekent dat er wel gereageerd wordt en dat het zendertje van het broekje is gehaald. Dan moet hij/zij het bed uit om het alarm af te zetten en om aansluitend op het toilet verder te plassen. Het alarm stopt wanneer met de hand "UIT" wordt aangeraakt op het touch screen.

Met de stelschroef aan de onderzijde van de Contessa kan het geluid van het alarm harder of zachter gezet worden. De plaswekker wordt middels een stekker op het lichtnet aangesloten. De kleine zender heeft 2 knoop batterijtjes, bij normaal gebruik goed voor 3 maanden.

Contessa - draadloos (koop)

ill_assortiment.png
links
links
links
links
internet Contessa - koop.jpg